miercuri, 18 mai 2016

Rolul partenerei in tratarea impotentei

ROLUL FEMEII IN VIATA DE CUPLU SI CUM POATE EA INFLUENTA IMPOTENTA BARBATULUI

Viata sexuala reprezinta de fapt o ecuatie rezolvata de un cuplu: un barbat si o femeie.Atunci cand apar tulburari in dinamica sexuala masculina, atitudinea de nepasare sau de nemultumire din  partea femeii afecteaza profund si accentueaza si mai mult impotenta barbatului.

Nu trebuie uitat faptul ca femeia are un rol important in viata sexuala a unui cuplu, iar atunci cand barbatul capata o impotenta, fie ea numai temporara, femeia chiar daca nu se face exclusiv vinovata, ea este intotdeauna implicata.

Profund receptivi si sensibili la comportamentul partenerei cat si in actul sexual propriu-zis, barbatii sunt nu numai stimulati si excitati de acestea, dar atunci cand femeia ii iubeste, cand ii doreste si ii ajuta, actul sexual se deruleaza normal, fara frustrari si teama de esec.

Avand in vedere ca excitatia barbatului are ca suport prezenta unei femei, in cele mai multe cazuri impotenta poate fi invinsa de prezenta activa a acesteia, prin imbratisari si saruturi excitante, prin masarea de catre femeie a organelor sexuale barbatesti si prin crearea unei atmosfere senzuale, placute si armonioase, viata de cuplu are numai de castigat.

Rolul unei femei in raportul sexual este esential, imaginativa si activ participanta la actul intim, femeia poate reprezenta un factor activ in tratarea impotentei masculine.Masarea testiculelor si a penisului de catre partenera intr-un mod delicat, dar ferm, cat si utilizarea unor trucuri de alcov , permit sa fie eliminate angoase si frustrari ba mai mult, barbatul sa capete incredere in fortele proprii si viata sexuala de cuplu sa-si imbunatateasca parametrii.

Femeia moderna trebuie sa se debaraseze de prejudecati, iar ea trebuie sa-si asume rolul de partener egal in viata sexuala a cuplului.Rusinea, inchistarea prejudecatilor, fac ca intre cei doi parteneri la actul sexual sa nu existe armonie, iar orice disfunctie aparuta sa creeze probleme care pot declansa dezastre in familie.

TRATAREA IMPOTENTEI PRIN IUBIRE

Pentru barbat, iubirea femeii reprezinta cel mai apreciat dar pe care-l poate obtine intr-o viata.Voluptatea dragostei face din actul sexual nu numai o vesnica si temerara cautare a placerii, dar si de satisfactie si multumiri.Armonia in sex inseamna multa fantezie si eliminare a rusinii si vechilor prejudecati.

Trebuie inteles faptul ca atunci cand focul pasiunii dispare, cand tineretea este din ce in ce mai departe, viata sexuala capata noi valente si ca ea poate fi continuata in conditii satisfacatoare daca cei doi parteneri inteleg acest lucru si fac eforturi pentru a-si ameliora performantele.Trairea erotica intensa este cea mai buna metoda de a trata impotenta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.