Parteneri

miercuri, 14 martie 2018

Cum Putem Trata Impotenta (Disfunctia Erectila)

Trucuri incendiare pentru  mentinere  virilitatii la orice varsta
Disfunctia sexuala, este conform specialistilor cea mai frecventa afectiune ce se manifesta la barbatii de peste 46 de ani. Studiile au confirmat ca jumatate dintre domnii trecuti de aceasta varsta sufera de disfunctii erectile.  Statisticile au scos la iveala ca si tinerii pot fi loviti de aceasta afectiune, ce are ca efect scadera stimei de sine.  

Cele mai des intalnite simptome ale disfunctiei erectile sunt incapacitatea de a obtine erectie ferma si de durata, pentru un timp suficient, astfel incat sa poata fi dus la final actul sexual. In cazul tinerilor, cauzele ce duc la instalarea problemelor de potenta sunt  infectii cu bacterii si ciuperci ale organelor genitale, lipsa de incredere, obezitatea sau interventiile chirurgicale locale. Cauzele ce duc la instalarea problemelor erectile in cazul barbatilor trecuti de 46 de ani sunt insa mult mai numeroase si mai greu de gestionat. Bolile de inima, instalarea diabetului zaharat, tulburarile neurologice, depresia, anxietatea, insuficienta hepatica si renala, alcoolismul si consumul de medicamente sunt principalii factori care determina instalarea acestor afectiuni.

Care sunt principalele tipuri de disfunctii erectile si cum influenteaza calitatea vietii
Ejacularea prematura este o afectiune erectila, mai des intalnita la adolescentii si tinerii mai putin experimentati, insa apare si la adultii vigurosi.  Se manifesta prin ejaculare inainte sau imediat dupa penetrare. Acesta anomalie duce la neimplinire in viata de cuplu si produce rusine. Netratata, afectiunea poate avea ca efect distrugerea vietii de cuplu, scaderea stimei de sine, anxietate si depresie.

Ejacularea retrograda este o afectiune mai des intalnita la barbatii care sufera de diabet zaharat sau alte boli neurologice, dar se manifesta si la barbatii care au suferit interventii chirurgicale la nivelul vezicii urinare. In aceasta situatie ejacularea este fortata  si sperma ajunge in cantiati foarte mici prin uretra. Si acest tip de disfunctie erectila duce la neimplinire fizica si psihica si starneste sentimente de frustrare si nemultumire.

Impotenta este conform specialistilor incapacitatea de a obtine si mentine erectie adecvata pentru a putea fi savarsit contacul sexual. Cauzele acestei afectiuni sunt anxietatea, functionarea necorespunzatoare a sistemului circular, excesul de grasime, colesterolul, fumatul si consumul de bauturi alcoolice in exces. Impotenta se poate instala si datorita consumului de medicamente, este o stare care afecteaza puternic sanatatea psihica a barbatilor si poate duce la ruperea legaturilor de cuplu si depresie.

Libidoul scazut este o stare ce se refera la lipsa dorintei de a avea contact sexual.  Poate fi rezultatul unui mod de viata dezordonat, a unui dezechilibru hormonal, a oboselii excesive si a instalarii anxietatii.

Trucuri utile pentru tratarea disfunctiilor erectile
Conform statisticilor multe dintre afectiunile erectile sunt remediate prin tratarea problemelor de natura fizica si psihica care au determinat, de la inceput instalarea acestora.  In alte cazuri este nevoie de tratament medicamentos si monitorizare atenta din partea medicului. Statisticile au scos la iveala ca afectiunile erectile sunt combatute prin comunicare continua si mentinerea sanatatii in stare optima. Iata cateva trucuri eficiente care ajuta la mentinerea virilitatii la capacitate maxim, la orice varsta.
1.    Mentinerea unui mod de viata sanatos. Respectarea orelor de masa si consumul de alimente hranitoare este un truc care te ajuta sa te mentii in forma si sa te bucuri de energie. Calitatea alimentelor ingerate este foarte importanta pentru starea de sanatate fizica si pentru mentinerea virilitatii. Este bine de stiut ca numeroase alimente procesate contin aditivi ce inhiba productia de hormoni sexuali! Pentru a beneficia o viata sexuala multumitoare sunt recomandate alimentele cu efect afrodiziac. Telina, fructele de mare, avocado, salvia si cuisoarele sunt cateva dintre “picanteriile” care fac minuni pentru potenta.
2.    Nu renunta la miscare. Alergarea, exercitiile fizice realizate la sala sau pur si simplu plimbarile alerte, ajuta la mentinerea sanatatii in stare optima, in plus imbunatatesc circulatia sangvina. Activitatile de tip cardio, nu doar ca imbunatatesc performantele sexuale ci si redirectioneaza fluxul sangvin catre zona organelor genitale, deci ajuta la obtinerea rapida si usoara a erectiei ferme.
3.    Renunta la fumat. Tutunul este considerat “moartea pasiunii” si pe buna dreptate, efectele fumatului sunt devastatoare nu doar asupra plamanilor ci si asupra sistemului circulator!
4.    Foloseste pastile naturale pentru potenta. Marii retail-eri, precum emag au lansat solutii naturale de crestere a potentei, care pot fi folosite in siguranta si  fara reteta medicala. Suplimentele alimentare precum Branca Ursului si Power V8 au in compozitie doar ingrediente 100% naturale si efecte deosebite asupra impotentei. Pot fi comandate si folosite de tineri si varsnici fara restrictii intrucat nu au efecte secundare negative.
5.    Inlătura tiparele. Statisticile au scos la iveala ca disfunctiile erectile se pot instala si din pricina rutinei, deci iesirea din tipare poate fi elementul cheie care ajuta la imbunatatirea vietii sexuale. Filmele pentru adulti, jucariile sexuale si lenjeriile senzuale, pot fi acele accesorii care ajuta la cresterea libidoului.
6.    Nu uita de vinul rosu! Nu degeaba se spune ca vinul e bun pentru femei daca este baut de barbati! Aceasta licoare bahica este un afrodiziac bogat in antioxidanți care îmbunatateste activitatea psihica si performantele sexuale! Deci paharul de vin rosu este medicamentul folosit din antichitate pentru tratarea tuturor bolilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.